StartsidaTja! Vad kul att du hittade hit till min sida!

Richard heter jag och är född 1986 bosatt i nordvästra Skåne med mina barn samt fru.
Har alltid brunnit för sportfisket och allt det hör till då min far själv var en inbiten fiskare förr i tiden.
Men det började väl ta riktig fart runt 12-14 års ålder när man började bottenmeta med larm och började övernatta själv.

Har sedan jag var en liten grabb metat allt från mört till gädda men just karpfisket passade mig så bra att jag la allt annat till sidan och jag ångrar mig inte en sekund över det beslutet.
Visst kan det fortfarande vara kul att fiska efter gädda en dag eller flugfiska för den delen men det stannar liksom där "en dag" det räcker gott o väl!

Kanske för att det finns så otroligt mycket att lära sig om detta fiske plus att det finns så många ofiskade vatten att utforska i Sverige som man har fastnat eller helt enkelt de natur upplevelser man hinner uppskatta istället för att stå och harva på en multi eller haspelrulle.
Nackdelen med karpfisket idag är väl tiden i alla fall för de flesta som lever ett normalt liv med jobb och barn mm så man är lite beroende av helgerna då det krävs en del tid.

Varför jag döpte min sida till Greatlakemysteries?
Jag bara älskar att lägga min tid i stora outforskade sjöar och all mystik som hör till dessa sjöar, alltså ett väldigt passande namn enligt mig.

På denna sida delar jag med mig av min egna erfarenhet när jag är ute och fiskar, utrustning jag provat, resor till olika sjöar, dammar och åar jag besökt i Europa blankpass samt riktigt lyckade satsningar och allt runt om detta fantastiska fiske.
Grammatiken kanske inte är den bästa men jag hoppas jag kan förmedla allt på ett så bra sett som möjligt.

Välkommen hit!


Karpfiske, fiskedagbok, blogg av Richard Tamanko

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar