Northern Baits


Northern Baits

Fiskade med NB under säsongen 2015 med ett rätt hyfsat resultat. En del riktigt fina fiskar fick syna håven fast man hade ett riktigt dåligt år under 2015. Nu beror det säkert inte på betet för de gör några riktigt fina shelf life boilies bland annat deras Krillers. De utökar deras sortiment rätt så markant och det kommer nya produkter regelbundet.
Du hittar allt från botten beten till partiklar, pop ups, hard hookers, liquids och stick mix. Jag själv hittade några favoriter som Insect mixen, Krillicius och BnB liquiden. Tyvärr finns varken Krilliciusen kvar eller Insect mixen kvar som jag tyckte om utan dom har ersatts av nyare varianter som jag inte kan uttala mig om då jag inte provat dom.
Deras boilies blev jag mycket förvånade av speciellt Krillers, en riktig grym boilie och speciellt för priset dom tar för en 5 kilos påse.Tror inte att många betesföretag på marknaden kan konkurrera med kvalite i samma prisklass. Northern Baits rullar sina beten i danmark med bra deals från norska fisk fabriker vilket gör att de kan erbjuda en grym boilie till ett bra pris. 
Väl värt att prova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar