Negreoulobe

Negreoulobe 2015


Precis kommit hem från Frankrike efter en veckas riktigt tjurigt fiske. Cirka 20 timmar enkel resa tar på kroppen betydligt mer än en vecka i brollyt men vad gör man inte för att få chansen att ta ett nytt PB.
Denna gång blev det ett besök hos James och Pam som sköter Top Carp France nere i Negreloube söder om Limoges.


Top carp France
Toppen ställe och en riktig mysig och trevlig sjö med mycket natur och vilda djur som springer i buskarna nära sjön som bara gör det mer spännande. 
Vi var sju man som fiskade i sjön under veckan vilket var 2-3 man mer än vad det brukar vara. Fördelen var att vi kände varandra vilket i slutändan var riktigt gött då de flesta hade segt fiske så det blev mycket sociala sammanträffanden runt sjön.

Cafe middle
Bolognese for a carper


View swim 5
Sjön höll strax över 250 karp men det hjälpte inte så mycket under denna vecka, de första dagarna blev lite kyliga plus att det kom in en ordentlig hagelskur som kylde ner vattnet samt drog med sig en massa löv från skogen ner i sjön vilket försvårade fisket ännu mer.

The Viper in action 
Perry in Action
View other side
Finally!
Back she goes
Men med gott sällskap och en del värmande dryck tog man sig igenom veckan och räddade passet från att gå bom med en hyfsad fisk.
En tjock kort spegelkarp 1oz under 40lbs som gav en otrolig fajt fångad på en singel NB4 och ett plastmajs ute i sjön på en stor "gravelbar" jag lyckades hitta med marker spöt och mäskat upp med hampa, majs och BnB bottenbeten. Resten av tiden assisterade man Perry som var "top rod" under veckan och fiskade själv med håvning och vägning av fisk. Toppen ställe och toppen resa med toppen folk =) 


Darrell locks the gates before a long drive home


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar