söndag 2 april 2017

Första fiskarna för säsongenFiskade från igår till idag middag.
Hade inte bestämt mig direkt var utan hade lite mer mobil packning med mig.
Första sjön jag kom fram till såg lovande ut på ett ställe dock var grodleken i full gång. Fast en del fisk som kom nära kanterna blev det inget under natten, ingen sömn heller pga grodorna samt att man satt på en flotte där bara spön och säng fick plats så det fick bli en natt under bar himmel.
Tidigt på morgonen var det fortfarande inget som visade intresse så jag bestämde mig för att byta sjö till ett smultronställe vilket resulterade i två fjällisar på morgonen. Så nu var tredje natten gjord på tre helger nästa pass får ändå vara mer än en natt nu känner jag.
Nu känns det som säsongen har kommit igång och gott känns det med dom första landade för i år nu får man hoppas på många fler.
Måste bara säga att jag har använt mig av castaway pva nu två säsonger och det är nog den enda pvan som jag använt som smälter bra vid låg temperatur. Båda fiskarna föll för en single 16mm BS1 pop up från Catcher Baits riggade på Deceptions end tackle.Happy spring days!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar