söndag 3 januari 2016

Best of 2015

En liten resumé av 2015...
Ja 2015 blev ett rätt händelserikt år fast man inte hade lyckan att fånga de där riktigt stora fiskarna, men det blev en hel del fisk ändå. Lyckades fånga runt 50 karp i vårt avlånga land samt några från Ungern och Frankrike så helt kass var det inte.
Ändå tycker jag att det har varit en av de sämsta säsongerna på några år när jag slår ut antalet fiskade timmar på fiskar, sen får man ändå räkna med att det har fiskats väldigt mycket i nya vatten runt om i landet och inte så mycket lokalt vilket gör en hel del.
Har dock lärt känna en hel del nytt folk och träffat en del bekanta med runt sjöarna i år och var person har sina erfarenheter mm man fått ta del av vilket uppskattas samt gjort en bredare i sitt egna fiske. Lyckades med ett av mina mål i år och det var att ta en ny 10+ från ett nytt vatten vilket nästan blev ett nytt PB på fjällkarp i Sverige endast 180gram ifrån!
Nästa år blir det nog minst lika mycket flängande men har redan några planer för våren och försommaren.
Tänkte bjuda på några minnen ifrån året nedan som har väl varit höjdpunkterna för i år och hoppas bara att 2016 blir ett riktigt och ännu bättre år än 2015!
Vill även passa på och tacka för all support och folk som stöttat mig under året, tack till Northern Baits för att jag fick vara en del av ert team och fiska med era produkter men nästa år har jag valt en annan väg för mitt framtida fiske.
Gott nytt år alla!
Magisk fisk från våren
En liten spegelkarp från en stormig Ungern resa
Trippelhugg med Lasse och Kenta i syndikatet
SCC med Jeff, Stykke och Bjarne
Besök av Stykke och Bjarne från DK, Asti när de fisk sin första Svenska karp
Fin fjällis från syndikatet på dotterns födelsedag mitt under grillningen
Fint blankpass i Kropptjär under sommaren
Härligt störigt fiske med Jeff och Stykke i Roskilde
Social med Lasse och frugorna samt Kenta
Frankrike med Demeter och engelsmännen
En av de snyggaste fiskarna jag någonsin fångat
Kort tjock simmo från Frankrike resan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar