tisdag 17 november 2015

November karpar...

Var ute i helgen och provade mitt nya tält inför nästa säsong. Införskaffade mig ett Nash Double Top Extreme mk3 ja jag vet vilket långt jävla namn men riktigt grymt tält. Kommer att lägga upp två tält på "testat" under vintern nu när man har tid att sköta bloggen. Nu tillbaka till helgpasset eller rättare sagt en natt i tivoli sjön =)
Riktigt härligt sällskap med Zsolt som vanligt, Körde ner med Christoffer och Jesper och fyfan vad vi 3 satte tre av tre hjärtan i halsgropen på vägen ner när en stor älg tjur dök upp i passagerar rutan och bokstavligen toucha till rutan innan den vek av tillbaka in i skogen! Ja fyför kunde varit ett snabbt slut på fiskehelgen och inte nog med det så var det företagsbil från jobb.
Men efter älg bravaderna kom vi äntligen fram och det glömdes rätt snabbt fast det spökar nu efter fiskepasset för väl där ute glömmer man allt det är lite därför man fortsätter fiska denna mystiska fisk man behöver komma bort från verkligheten lite då och då dock blev vi påminda under hela helgen med det hemska som hände nere i Paris.
Slänger upp hela Frankrike resan så fort jag får lite tid över under resor så håll utkik där om du är intresserad.


Lite frost på tält och mattorna när man vakna
Gulasch i tältet natte tid
Härlig bild på morgonen

Otroligt snygg spegel

En natts fiske resulterade i 3 fiskar vilket var rätt magert i denna sjö men ändå inte då det är november samt mycker mer än vad vissa fick bända men man har ju alltid så höga förväntningar och man lär sig aldrig, eller så vill man bara inte =)
Samtliga fiskar högg på en balanserad snowman och en pva bag med insect mix, majs, bröd och krossade boillies.En till mindre spegel men också mycket snygg!
Första fisken var en fjällis som kom på besök
Sista rycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar