tisdag 28 juli 2015

Andra sidan sundet...

Tog helg med Jeff och åkte över till Roskilde för att fånga en dansk karp och möjligtvis en stör. Natten innan satte jag mig i ett syndikat vilket resulterade i en tappad på morgon kvisten samt en boltad mört.
Taggad till tusen så fiskesuget var på topp! Målet med resan var att landa en karp och en stör! Har aldrig tidigare fiskat karp i Danmark så det skulle bli riktigt kul, speciellt i bra sällskap! Jesper från Teamet i Danmark mötte upp oss och gjorde oss sällskap under helgen. Mycket bra kille det där om jag får säga och tack för att du bjöd ner oss om du ser detta =)
Tyvärr landade jag ingen karp men jag kommer åka ner dit en gång till för en revanch, brände några riktigt stora störar vilket var tråkigt också men lyckligtvis fick jag några rätt fina diamant störar. Jeff drog en fin beluga stör på 15+ och en fin liten fjällkarp. Jesper tog en beluga på otroliga 19+ och en fin spegel karp.

Bjuder på lite bilder! Glöm inte utlottningen av pop ups sista veckan nu för att vara med, kommentera en bild eller ett valfritt inlägg på bloggen och du har chans!Tight Lines..................pip.pip.... piiiiiiiiiip1 kommentar: