måndag 11 maj 2015

Maj...

Maj månad och nu kan man väl säga att säsongen har kommit igång för nästan alla. Det verkar som de flesta fångar fisk och det är riktigt kul främst att se så många nya i "karp Sverige".
Början på maj har varit lugn för mig dock här har det varit barnkalas jobb i syndikatet samt hemma kvällar med familjen vilket också behövs!
Flitigt nog har jag lyckats landa 17 olika filurer här hemma förutom de Ungerska fiskarna och de flesta ihop med några riktigt trevliga vänner. Men nu när säsongen är igång får det jagas lite nya tior tycker jag från lite nya vatten det får bli ett bra mål för i år samt en fjällis på över 15 jag jagat ett tag nu =(
Torsdag blir det andra långpasset för i år och det blir ett hyfsat långt (för mig) torsdag-söndag ska jag lägga ut mina fällor i en helt ny sjö jag var och kikade på igår. Mycket skit och näckor så det blir tufft men flätlina och båt samt hårda bromsar borde funka. Ska tydligen vara rätt god chans att få en tia om man lyckas där så vi får se =)

Här är några fina fiskar för några veckor sedan!

1 kommentar:

  1. Riktigt shysst sida.
    Underhållande läsning och bra bilder. Blir lätt en hemsida att följa 😀

    SvaraRadera