söndag 8 mars 2015

Roadtrip Örebro tur/retur

Jaahhh vilken helg!
Fick finbesök på fredagen av Darrell Piper och Patrik Olsson. Fiske snack och god mat långt in på kvällen och taggade inför mässan i Örebro. Efter fyra timmar i citroträngen var vi äntligen framme tog det väldigt försiktigt hela vägen upp då det blåste på bra och min lilla bil är rätt hög så vinden drog stenhårt hela vägen både dit och tillbaka xD
Mässan var var lyckad fast att vi fick lämna lite tidigare, mycket folk med mestadels predator fiskare men vi gjorde så gott vi kunde de som var på plats =)
Fredrik Mangotsson, Henrik Hansen, Ardy Veltkamp, Darrell Piper, Richard Tamanko
Riktigt kul hade jag och fick träffa en riktigt fin skara karpfiskare i all stress med produkter och inköp samt alla man skulle hälsa på och snacka med. Fick träffat kroppis kungarna också och planerna lutar åt en vecka i kroppis till hösten det skall bli riktigt roligt! Mitt i allt kaos luncha vi på restaurangen bredvid med Henrik och Ardy riktigt roliga killar. Ardy höll några föredrag och jag och Darrell passade på och spexa lita vid montern det var kul och prata med folket som kom förbi och jag tackar för en riktigt kul helg! Sjukt längesen jag skrattat så mycket som denna helg!"Gooooodie Bag"

Vinnare: Daniel le Hegarat
Kommer lätt ha snyggast keps i år ;)
Söndagen blev fullsatt med, hjälpte Darrell med startkablar på morgonen till hans mazda =) haha sedan bar de av upp till syndikatet för att städa upp och bygga färdigt det stora swimet. Senare på eftermiddagen kom Daniel Le Hegarat som vann utlottningen av betena på bloggen. Han verkarde nöjd och jag hoppas att blir nöjd med dom. Kul att de var en kille som precis kommit igång med fisket som vann.
Tight Lines så länge nu ska jag laga mat till familjen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar