fredag 6 februari 2015

Gratis beten?

Som ni har fått reda på så har jag bytat samarbetspartner för 2015. Detta var inget jag hade planerat men då jag inte kunde få freezers till Sverige längre från England så var man tvungen att leta efter andra lösningar.
Efter en del timmar/dagar på jakt efter ett bete av kvalité och med kontakt med en del tillverkare som faktist som tilltalar mig blev Northern Baits ett självklart val. Inte bara för att jag fick en bra deal utan för att de verkligen går in för att producera något som verkligen är bra för fisken och dessutom fisken gillar väldigt starkt.
Där finns en hel del beten du kan fånga fisk på, frågan är sedan om det är så nyttigt för dom. Med Northern Baits vet jag exakt vad jag ger fisken och att det är bra för dom. Northern får allt direkt från norska fiskmarknaden rätt in i boilieverkstaden långt innan alla mellanhänder blandar ut allt och höjer priserna. Detta är någon som tilltalar mig personligen. Jag kommer satsa på detta betet stenhårt och är sjukt taggat inför nästa säsong.
Så här ligger det till, jag vill gott göra alla er läsare på min blogg med ett paket ifrån Northern istället för Splash Baits.
Tävlingen jag publicera i December fortsätter! Har du redan skrivit en kommentar på ett foto eller inlägg så är du med i utlottningen har du inte det så gör det nu! 
Vinnaren kommer jag lotta ut i slutet på Februari och vinnaren kommer få följande helt gratis på min bekostnad för att ni visar intresse för min blogg:

1 kg BnB
1 burk pop ups

5 kg Nothern Baits pellets
Thats almost 7 kilo of free bait!

Vinnaren kommer att utses sista Februari.
Priserna kan levereras på Sporting/Pop up Tackle den 7 mars eller hämtas i Örkelljunga.

Lycka till!


3 kommentarer:

 1. Hej Richard!
  Du har gjort ett klokt val, Northern Baits kommer ta dig till nya upplevelser.
  Ge mig också en chans genom att låta mig vinna och få testa dessa nordiska betena.
  Med vänlig hälsning
  Peter B

  SvaraRadera
  Svar
  1. De blir en rättvis utlottning Peter =) Vinnaren drar jag till nästa helg!

   Radera
 2. Lycka till med nya samarbetspartner ...

  SvaraRadera