söndag 7 september 2014

Underbart fiske i hemtraken!

Dessa har funkat kanon för mina riggar!
I helgen fiskade jag åter i hemtrakten. Fisket vi hade på förra passet var rätt bra så jag underhöll platsen i två veckor till med jämna mellanrum. "Hot spotsen" fick sig några nävar boilies med tre dagars mellanrum och denna gång använde jag Assasin från Splashbaits. Jag tog en fin fisk i ett syndikat i våras på samma bete men hade inte riktigt fått samma förtroende som Factor7.
Efter denna helg kan jag konstatera att för mitt fiske och i de vattnen jag fiskar i så har jag hittat två som funkar klockrent.


Assasin Freezers 18mm

En stinkare och en söt-stinkare mer behövs inte, enkel kd eller kombi rigg med en utav bottenbetena och sedan är man komplett. Har funkat kanon för mig i två säsonger nu och med ett nytt PB på 15,150 kg i helgen och en mindre fjällis i denna stora sjö på 100+ ha så har jag bara 15 karpar kvar till att nå mitt mål på 100 landade karpar på Splashbaits bullar.
Kan bara tacka Simon Hollis & Daniel Demeter för betena jag har mitt livs fiske på!Första karpen i Sverige på över 15 för min del!


Fet mage på den =)
See you next year!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar