tisdag 26 augusti 2014

Splash Social!

Förra helgen kom Daniel och Darrell upp till mig på besök. Vi hade pratat ett tag om att ta någon stor sjö här uppe hos mig. Jag som vanligt hade mäskat på rätt bra på detta swim sedan i våras men inte fått tummarna ur röven till att fiska den. Alltså blev detta ett självklart val när jag skulle bjuda dom på fiske här uppe. Som en snäll värd för mina gäster fick dom swimmet som var bra mäskat medans jag satte mig en bit bort.
Dagen var lugn, ingen braxen eller något som var på och pillade men vi kunde se större fisk över Darrells mäskplats.
Han frågade mig innan vi gick och la oss vilket spö som kommer dra först =) Jag sa med stor självsäkerhet att:
Darrell ditt högra spö kommer ge fisk samt ditt vänstra sa jag med min skrovliga svengelska. Under helgen så var det såklart dom två spöna som gav fisk och glad som en speleman var han. Nytt PB på spegelkarp inrikes samt en fin fjällis på över 13 föll för hans Factor7. En liten tio kilos fjällkarp drog han med. Bara att gratulera till de fina fångsterna samt riktigt bra fiskat! Tror dom hälsar på mig snart igen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar