tisdag 26 augusti 2014

Fick en påse gott o blandat av Daniel Demeter. I påsen fanns ny fishbites från Splash, pineapple & peach. Valde en liten damm med mycket fisk så man kunde få en liten uppfattning hur man ska fiska dom. Med en massa beer då jag hade två polare med mig som absolut inte intresserar sig för fiske så fick jag hela platsen för mig själv =)
Resultatet efter två dagars fiske blev 14 landade och ingen aning om hur många som gick av men de va en del. Inga monster tyvärr men en karp e alltid en karp =) eller? Dessutom bara 17 karpar kvar till min 100e karp fångad på beten från Splash måtte ja klara det innan säsongen tar slut hade varit så skööjj.

Ganska säker på att nya fishbites från Splash kommer leverera fisk när dom väl når marknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar