lördag 5 juli 2014

Klämde in ett snabbt pass från igår till idag...

Som i rubriken =) jag packade allt efter jobb och väntade på att en polare som skulle komma och prova på karpfisket efter X års avbrott. Tanken var Hårsjön men i sista stund valde vi Egla då Lasse också var sugen på en Egla karp. Kenneth drog sin livs första karp, en stadig bit på över 9kg. Lasse tog "Mongo" och jag tog en fjällis jag med strax innan jag åkte hem.
Mycket trevligt pass bara lite frustrerande när man ser karp i kanterna och ute i dammen liggandes i alla olika storlekar och total vägrar att nappa. Inte helt lätt i den dammen får man säga men man börjar knäcka "nöten" där lite grann känns det som ;)

Magiskt men väldigt frustrerande kan jag tala om ;)
 
 

Lite halv stalking med tre pop up majskorn boostade i Splashbaits White Chocolate  på 30 centimeters djup!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar