fredag 27 september 2013

September månad...

September har haft riktigt fint väder för fiske men tyvärr har det kört ihop sig var gång. Frugan har arbetat och ungarna varit sjuka, familjen går i första hand karpfisket i andra ;)
Jag har dock inte bara legat allt på latsidan, jag har mäskat båda Lilla Tjärby som jag tar mig an nu på onsdag och Lilla Lärkesholmsjön. Lilla Lärkesholm ska bli väldigt spännande då ingen verkar ha fiskat där på många år.
Tjärby ska bli spännande på sitt sett då jag aldrig fiskat eller varit där. Jag åkte dit i söndags och slängde ut en härlig blandning av krossade Factor7 och Assasin med majs, tigernötter, hampa, groundbait mm. Då det nyligen har varit en utsättning av nya fiskar i sjön som SKK ordnat vräkte jag ut en del för att förhoppningsvis få igång de gamla återkommer live från mobilen onsdag =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar