tisdag 16 juli 2013

Wedding time!

Blir förgiftad om 4 dagar =) Har ändå hunnit med en del fiske. Projektet med dammarna är i full gång plus bröllops planering mm. När detta lugnar sig får Lärkesholm sog en tur igen. Satt ett pass med Robert från Ljungby i veckan oc´h jag bommad min första kontakt med karp i sjön efter ca 1000 dasslock :P Fisken tar sig ca 20 meter genom närckrosor och vass, självklart dyker jag i och börjar frigöra linan. Efter en del slit känner jag äntligen fisken igen och just då flyger sänket upp i famnen på mig. Japp FYFAN!
Riktigt härligt pass och lite udda då man blev kidnappad kl 10 på morgonen till svensexa. Om ca 2 veckor blir det lärkan igen och då utan svensexa och fisk i näckorna. En plats i fri vattnet och tonsvis med factor 7 så kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar