måndag 3 juni 2013

Splashbaits!

Levererar Splashbaits?
Har provat Factor VII från Splashbaits på 2-3 långpass. Och kan säga att detta är en bulle som alltid kommer finnas i väskan framöver. Har varit ett "fan" av Mainline som jag kört ett tag. För ett litet tag sedan satt jag i Vittsjön som är ett rätt stort vatten med bra resultat Med Splash nu satt jag med Robert från Ljungby som precis börjat fiska karp sedan ett år tillbaka. Han fick ett fint swim jag mäskat upp till han med ca 2 kg bullar dagen innan. Swimet jag valt valde jag efter vinden som legat på hela veckan samt att det skulle stiga till 20-25 grader och misstänkte att karpen skulle börja leka. Jag visste att karpen leker i viken och mycket rätt efter 2 dagars fiske började man se dom. Robert klapp 4 fiskar med topp på 14,4 på en Factor VII med ett majskorn och därmed hans nya PB. Så jag jag konstatera att svenska karpar älskar Factor VII. Vi fiskade i en sjö som är över 100 hektar med väldigt få individer så det blir inte mycket mer fiske i den sjön i år. Jag själv fick nöja mig med en liten fjällis på strax över 7 kg fast det var en riktigt fin med god potential och FÖRSTA karpen från sjön i år! Är alltid något ;) och Factor VII levererar igen !!! Ska bli riktigt roligt att köra deras nya Assassin nu till sommaren.
7+ Från Hjälmsjön på Factor7 18mm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar