tisdag 30 april 2013


Premiär tur till Hårsjö

Årets första då har varken vikt eller skönhet betydelse =)

Årets premiär blev i Hårsjön...
Efter vi fått reda på att Carp Fishing Masters blev avblåst planerade vi in ett fiske i lilla Hårsjön mest för att dra årets första fisk och prova lite riggar & dricka en och annan pilsner med lite god mat. Efter bara 2 timmars fiske får jag ett fint litet run medans Patrik tagit skydd i min bivvy i väntan på att vinden skulle lägga sig. En liten spegel som fattade tag för en vit pop up och hemrullad fish bulle fick syna håven. Tog inte lång tid för Paddan att trotsa vinden och packa upp sakerna.

Grodan kockar
Maaada time!
Kocken Drog igång med maten, korvarna brände vi då han fick assistera mig lite då och då med håvning. Han hade han fisk på plats konstant men på någotvis högg dom inte vilket visa sig senare som jag fick veta av Tomme från Vittsjö att folk varit och mäskat på platsen vi valt. Det var inget vi visste när vi satte oss, vi hade ju planerat sedan två veckor att det var där vi skulle ta premiären men men så kan de bli... I vilket fall drog jag fem fiskar framför näsan på Patrk tills hans larm äntligen fick tjuta. Ingen aning om vikt då båda inte tagit med våg och kamera för vi skulle bara äta lite gott, dricka lite öl och testa riggar ;) hahaha.Något vi fick ångra på natten när Paddan smällde på en fin Fjällkarp och båda våra mobiler hade dött p.g.a kylan elr min dumma solcell laddare

Största för turen 5+?

Minus.....
I vilket fall tyckte vi båda att det var ett underbart premiär pass med en del action samt en drama vilket det brukar vara efter en sådan lång vinter. Nu är det bara vidare till de större sjöarna med de lite större individerna. Må ni ha ett riktigt skit bra fiske år 2013! På morgonen fick vi känna på minusgraderna vilket varken vi eller fiskarna tyckte om.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar